Η KONI αφορά την κινητικότητα των ανθρώπων.

Πρωτοπόρα στον τομένα της από το 1857, η KONI παρέχει κορυφαία, ανθεκτική και βελτιωμένη από την πείρα τεχνολογία. Η KONI βοηθά τους ανθρώπους να κινούνται άνετα σε όποια ταχύτητα επιθυμούν, όπου κι αν βρίσκονται.

Η KONI βρίσκεται παντού, από αυτοκίνητα και τρένα ως βιομηχανικές εφαρμογές όπως γέφυρες, και χρησιμοποιείται στις πιο ακραίες συνθήκες, όπως η ξηρή έρημος Σαχάρα και οι παγωμένοι πόλοι, αποδικνύοντας ότι οι αναρτήσεις της KONI αποδίδουν όταν δοκιμαστούν.

Ως αδιαμφισβήτητοι ηγέτες στην εμπειρία, οι τεχνικές μας ικανότητες και δυνατότητες βοηθούν την ανάπτυξη, κατασκευή και πώληση υψηλής ποιότητας και κορυφαίων επιδόσεων υδραυλικών αμορτισέρ και συστημάτων ανάρτησης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε την καλύτερη εμπειρία για όλους όσους βρίσκονται στο δρόμο.

Η KONI είναι κορυφαίος κατασκευαστής αμορτισέρ επιδόσεων και ρυθμιζόμενων αμορτισέρ παγκοσμίως. Τα προϊόντα της KONI κατασκευάζονται από τις υψηλότερης ποιότητας πρώτες ύλες και κατασκευάζονται με τις μεγαλύτερες αντοχές. Αυτή η ποιότητα αντιπροσωπεύεται όχι μόνο από τη μακρά κληρονομιά της KONI στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά και από την ποικιλία των αμορτισέρ που προσφέρουμε.

Η KONI έχει φέρει την τεχνολογία επιδόσεων και άνεσης των αμορτισέρ στο επόμενο επίπεδο με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιστεχνίας Τεχνολογία Απόσβεσης Επιλεκτικής Συχνότητας.

Τεχνολογία KONI ACTIVE

Ως κορυφαίος κατασκευαστής αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων, η KONI αναπτύσσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αποσβεστήρων της ακολουθώντας μια απλή αρχή: να ικανοποιήσει τις ποικίλες απαιτήσεις της αγοράς με εξελιγμένες, και πρωτοποριακές μηχανικές λύσεις.

Μέρος της οικογένειας ITT

Από το 1972, η KONI είναι μέρος της ITT (ITT: NYSE), μιας παγκόσμιας διαφοροποιημένης βιομηχανικής εταιρίας με υπαλλήλους σε πάνω από 35 χώρεςκαι πελάτες σε περίπου 125 χώρες. Η ITT είναι κορυφαίος κατασκευαστής προσαρμοσμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας για της αγορές ενέργειας, μεταφορών και βιομηχανίας. Η κληρονομιά της στην καινοτομία αντικατοπτρίζεται σε αξιόπιστα προϊόντα και μπράντες που περιλαμβάνουν τις αντλίες Goulds και Bornemann, τα αμορτισέρ KONI, τις συνδέσεις Cannon και τις συσκευές απορρόφησης ενέργειας Enidine.

KONI Overview

‘Αλλοι κατασκευαστές αμορτισέρ