Ευέλικτα, ολοκληρομένα, συναρπαστικά:

Ποιότητα OE

Τα προϊόντα της SACHS κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά και αντικατοπτρίζουν την τελευταία τεχνολογία. Σημαίνουν υψηλή απόδοση και αξιοπιστία. Γι’ αυτό αναρίθμητοι πασίγνωστοι κατασκευαστές οχημάτων τοποθετούν στα οχήματά τους προϊόντα της SACHS: Κάθε χρόνο, πάνω από 10 εκατομμύρια οχήματα εξοπλισμένα με αναρτίσεις και αμορτισέρ της SACHS βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής. Επίσης, η SACHS προσφέρει υψηλής ποιότητας συμπλέκτες για κατασκευαστές εργοστασιακού τύπου εξαρτημάτων και την αγορά των ανταλλακτικών.

Ιστορία της SACHS

Η ιστορία της μπράντας SACHS ξεκινά το 1894 όταν ο κατασκευαστής εργαλείων και ονοματοδότης Ernst Sachs κατέθεσε την πρώτη του αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον τροχό του ποδηλάτου. Ένα χρόνο μετά, ίδρυσε την “Schweinfurter Präzisionskugellager-Werke Fichtel & Sachs” (εργοστάσιο παραγωγής ρουλεμάν σφαιριδίων ακριβείας) μαζί με τον Karl Fichtel, έναν έμπορο και χρηματιστή. Τότε, όπως και σήμερα, η δηλωμένη φιλοσοφία ήταν η εξασφάλιση ενός καθαρού τεχνολογικού πλεονεκτήματος απέναντι στον ανταγωνισμό, τόσο σε όρους ποιότητας και καινοτομίας των προϊόντων, όσο και στην εξυπηρέτηση πελατών.

Ποιότητα πέρα από τα σύνορα

Η SACHS προσφέρει προϊόντα για διάφορα πεδία εφαρμογής που καλύπτουν σχεδόν κάθε τύπο οχήματος. Αυτό ισχύει τόσο για την ευρωπαϊκή, όσο και για την ασιατική αγορά οχημάτων. Σήμερα, μόνο στην Ευρώπη, η γκάμα ανταλλακτικών της SACHS περιλαμβάνει αμορτισέρ και αναρτήσεις για πάνω από 38 εκατομμύρια ασιατικά οχήματα διάφορων κατασκευαστών. Αυτό είναι καθησυχαστικό για τους εμπορικούς συνεργάτες, τα συνεργεία και τους κατόχους αυτοκινήτων που μπορούν να βασιστούν στην ποιότητα της SACHS για ένα μεγάλο εύρος μοντέλων.

SACHS motorsports

Με τη SACHS, η ZF εμπλέκεται ενεργά στον επαγγελματικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ως προμηθευτής διάφορων ομάδων, η SACHS έχει ήδη συμμετάσχει σε πάνω από 100 νίκες και έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Αυτή η εμπειρία χρησιμοποιείτε στην ανάπτυξη και κατασκευή των προϊόντων της της SACHS. Ως αποτέλεσμα, κάθε προϊόν της SACHS περιλαμβάνει ένα μεγάλο τμήμα της εμπειρίας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

A Smoother and Safer Ride

‘Αλλοι κατασκευαστές αμορτισέρ