Η EXEDY Globalparts Corporation (ΗΠΑ) είναι θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στην εταιρεία EXEDY της Ιαπωνίας. Η EXEDY (Ιαπωνία) ιδρύθηκε το 1923 και η επιχείρηση κατασκευής συμπλέκτη και η επωνυμία Daikin Clutch είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο για την προμήθεια ποιοτικών προϊόντων κίνησης. Η επιδίωξη της τελειότητας και η διασφάλιση της ασφάλειας αποτελούν τη βάση της φημισμένης ποιότητας και αξιοπιστίας μας.

Η προηγμένη τεχνολογία μας και οι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομίες μας έχουν καταστήσει τον κορυφαίο κατασκευαστή OEM στον κόσμο για τους συμπλέκτες και άλλα εξαρτήματα του κινητήρα. Η EXEDY είναι επίσης ο αδιαφιλονίκητος παγκόσμιος ηγέτης των αθλητικών και αγωνιστικών συμπλεκτών επιδόσεων.

OEM και AFTERMARKET

Η EXEDY Globalparts Corporation εξελίχθηκε από την επιχείρηση γνωστή ως Daikin Clutch Corporation. Όλα τα προϊόντα της EXEDY φέρουν ακόμα το περίφημο φτερωτό λογότυπο Daikin. Η αμερικανική επιχείρηση ιδρύθηκε το 1967 και τα προϊόντα EXEDY / Daikin κατασκευάστηκαν στις ΗΠΑ από το 1988 και για τους OEM και για aftermarket.
Ο όμιλος EXEDY παρέχει στους 11 κατασκευαστές οχημάτων στην Ιαπωνία χειροκίνητους συμπλέκτες, περιστρεφόμενους άξονες ή άλλα προηγμένα στοιχεία μετάδοσης κίνησης καθώς και πολλούς άλλους κατασκευαστές οχημάτων, βιομηχανίες κατασκευών / μηχανημάτων στον κόσμο, όπως GM και Ford. Η EXEDY Globalparts (ΗΠΑ) διανέμει τώρα όλα τα προϊόντα EXEDY στην αγορά ανταλλακτικών για όλη τη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική.

ΚΙΤ συμπλέκτη αντικατάστασης OEM

Η EXEDY είναι ένας προμηθευτής OEM Tier 1 σε όλους τους μεγάλους κατασκευαστές αυτοκινήτων και εκτός αυτοκινητοδρόμων σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι εργαζόμαστε χέρι-χέρι για να κατασκευάσουμε προϊόντα με ακριβείς προδιαγραφές και απαιτήσεις όπως καθορίζονται από τον κατασκευαστή. Παρέχουμε ακόμη και τα προϊόντα που πωλούνται ως “ΟΕΜ” από την τοπική αντιπροσωπεία σας.
Το ΚΙΤ συμπλέκτη EXEDY Pro-Kit που θα λάβετε κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με τα εξαρτήματα συμπλέκτη OEM! Πολλές εταιρείες δεν μπορούν να σας υποσχεθούν την εγγυημένη λειτουργία και ανθεκτικότητα που απαιτούν οι κατασκευαστές αυτοκινήτων για το προϊόν μας.

EXEDY Tech

Όλοι οι κατασκευαστές