Ο Όμιλος Schaeffler αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ανταλλακτικών και συστημάτων για πρώτη τοποθέτηση και για το Aftermarket.

Το όνομα LUK είναι συνώνυμο με την ποιότητα και την καινοτομία σε προϊόντα συμπλέκτη. Η LUK ξεχωρίζει για την έμφαση που δίνει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αιχμής, για τη βελτίωση της άνεσης στην οδήγηση, της απόδοσης αλλά και τη μείωση της κατανάλωσης.

Μεταξύ άλλων η LUK, παρουσίασε πρώτη το σετ συμπλέκτη για το Aftermarket, το βολάν διπλής μάζας και τελευταία την τεχνολογία διπλού συμπλέκτη.

Πενήντα χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία OE, τα εξαρτήματα και τα συστήματα μετάδοσης.

Η οικογένεια LuK RepSet (LuK RepSet, LuK RepSet Pro, LuK RepSet DMF και LuK RepSet 2CT) παρέχει ανεξάρτητα εγραστήρια με πλήρη επιλογή από επαγγελματικές λύσεις στην επιδιόρθωση συμπλεκτών. Επιπλέον, η Schaeffler έχει αναπτύξει την έξυπνη λύση αντικατάστασης συμπλέκτη LuK RepSet SmarTAC CV.

Εκτός από την προσφορά πλήρους εύρους συμπλεκτών και λύσεων για την επιδιόρθωση συστημάτων, η γκάμα LuK περιλαμβάνει επίσης υδραυλικά εξαρτήματα συμπλέκτη και μια επιλογή από αντλίες υποβοήθησης τιμονιού για επαγγελματικά οχήματα.

Η Schaeffler διαμορφώνει σήμερα την κινητικότητα του αύριο

Ο όμιλος Schaeffler

Με τις μπράντες its LuK, INA και FAG, η Schaeffler είναι ηγετικός πάροχος παγκοσμίως λύσεων απλών και κυλινδρικών ρουλεμάν , και τεχνολογίας γραμμικής και άμεσης κίνησης, καθώς και πασίγνωστος προμηθευτής εξαρτημάτων υψηλής ακρίβειας και συστημάτων για κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και σασί στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο όμιλος Schaeffler δημιούργησε παγκόσμιες πωλήσεις ύψους περίπου 13.3 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2016. Με περίπου 89,400 υπαλλήλους παγκοσμίως, η Schaeffler είναι μία από τις μεγαλύτερες γερμανικές και ευρωπαϊκές βιομηχανικές εταιρίες που ανήκουν στην οικογένεια.

Schaeffler Automotive Aftermarket

Όποτε ένα όχημα μπαίνει σε συνεργείο, προϊόντα και πλήρεις λύσεις από τη Schaeffler πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή για επαγγελματικές επιδιορθώσεις. Με τις τέσσερις μπράντες μας – LuK, INA, FAG και Ruville – το τμήμα Aftermarket είναι υπεύθυνο για την παγκόσμια επιχείρηση ανταλλακτικών. Είτε πρόκειται για κιβώτιο ταχυτήτων, κινητήρα ή σασί η Schaeffler διαθέτει δεκαετίες εμπειρίας στην ανεξάρτητη αγορά aftermarket, και μπορεί να παρέχει λύσεις επιδιόρθωσης ειδικά σχεδιασμένες για εκατομμύρια εφαρμογές σε οχήματα. Οι Aftermarket πελάτες μας έχουν πρόσβαση στη γκάμα πρωτοπορειακών προϊόντων όλου του ομίλου Schaeffler, ενός συνεργάτη τεχνικής ανάπτυξης και αφοδιασμού των κορυφαίων κατεσκευαστών παγκοσμίως.

Όλα τα μοντέλα και οι λύσεις επισκευής της Schaeffler Automotive Aftermarket διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία και εξαιρετική ποιότητα εργοστασιακού εξαρτήματος (OE). Η γκάμα μας διαθέτει ό,τι χρειάζεται ένα σύγχρονο συνεργείο – από εξαρτήματα OE και λύσεις επισκευής μέχρι ειδικά εργαλεία. Συνεχώς εστιάζουμε στην παροχή μιας ηγετικής στην αγορά γκάμας προϊόντων για κιβώτια ταχυτήτων, κινητήρες και σασί επιβατικών αυτοκινήτων, ελαφρών και βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, λεωφορείων και φορτηγών – για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα

LuK Self-Adjusting Clutch (SAC)

Όλοι οι κατασκευαστές