Η SACHS είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής αμορτισέρ και σετ συμπλέκτη στην Ευρώπη. Έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων κατασκευαστών αυτοκινήτου. Η αξεπέραστη Γερμανική τεχνολογία σε συνδυασμό με τα υλικά υψηλών προδιαγραφών εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα κατασκευής.

Συμπλέκτης υψηλών επιδόσεων SACHS

Δυναμική για ειδικούς – Χάρη στην πρωτοποριακή αγωνιστική τεχνολογία.

Μπορεί να επιτευχθεί σημαντική αύξηση στις επιδόσεις και την ροπή μέσω ρύθμισης των τσιπ. Αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερη πίεση στο σύστημα μετάδοσης (συμπλέκτης, κιβώτιο ταχυτήτων, άξονας μετάδοσης, ελαστικά).

Για αυτές τις υψηλότερες απαιτήσεις σε οχήματα με βελτιώσεις ή οχήματα με turbocharger και supercharger, αναπτύχθηκε ο συμπλέκτης υψηλών επιδόσεων SACHS.

Ποιότητα – Κατασκευασμένο στη Γερμανία.

Ο τελευταίος εξοπλισμός CAE, ότπως το Pro-Engineer 3D Design) και οι υπολογισμοί FEM (Finite-Element-Method) χρησιμοποιούνται για τα προσαρμόσουν το σχέδιο και τις ρυθμίσεις όσο πιο κοντά γίνεται σε κάθε μεμονομένη εφαρμογή.

Η SACHS επίσης σχεδιάζει και κατασκευάζει διαφραγματικά ελατήρια και τα κύρια εξαρτήματα του συμπλέκτη υψηλών επιδόσεων SACHS για να επιτύχει την απόλυτη απόδοση.

Οι συμπλέκτες υψηλών επιδόσεων SACHS συναρμολογούνται με το χέρι. Αυτό εξασφαλίζει ανά πάσα στιγμή τις ιδιότητες υψηλής ποιότητας στο φόρτο σύσφιξης και τα χαρακτηριστικά απελευθέρωσης.

Αναπτύχθηκε στο Motorsports.Trust στο υψηλότερο επίπεδο αγωνιστικής εξειδίκευσης.

Τα προϊόντα της παραδοσιακής γερμανικής μπράντας SACHS χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε αναρίθμητες πίστες αγώνων. Για παράδειγμα, στο γερμανικό Touring Car Masters DTM έχουν ήδη προμηθευτεί με συμπλέκτες για πολά χρόνια. Η πολύτιμη αυτή εμπειρία από τον αγωνιστικό τομέα ενσωματώνεται στην ανάπτυξη πρωτοπορειακών προϊόντων συντονισμού. Το αποτέλεσμα: Συμπλέκτες υψηλών επιδόσεων SACHS  που προσφέρουν ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα στη δυναμική.

Συμπλέκτης υψηλών επιδόσεων SACHS από τη ZF-Motorsport στο DTM.

Συμπλέκτης Reliable.SACHS Race Engineering Audi DTM

Οι συμπλέκτες υψηλών επιδόσεων SACHS είναι η πρώτη επιλογή για απαιτητικούς οδηγούς. Η εξωπραγματική τους αντοχή εγγυάται μια αξέχαστη εμπειρία οδήγησης με τη μέγιστη δυναμική – ειδικά αναβαθμίζοντας το όχημα.

Επωφεληθείτε από την υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με τη βαθιά τεχνογνοσία του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τη ZF SACHS Germany.

Οι συμπλέκτες υψηλών επιδόσεων Sachs παρέχουν περισσότερη μεταδιδόμενη ροπή και περισσότερη σταθερότητα, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ανώτερη θερμική αντίσταση.

Πλεονεκτήματα, τα οποία έχουν μεγάλη αξία όχι μόνο σε οχήματα με βελτιώσεις αλλά και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό (Αγώνες Rally Group N, αγώνες αντοχής, κτλ.).

SACHS XTend Clutches

Όλοι οι κατασκευαστές