Η KYB είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής υδραυλικών συστημάτων στην Ιαπωνία, και ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εργοστασιακού τύπου (OE) αμορτισέρ σε κατασκευαστές οχημάτων. Πάνω από 1 εκατομμύριο αμορτισέρ KYB κατασκευάζονται κάθε εβδομάδα στα εργοστάσιά μας σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του ιαπωνικού εργοστασίου Gifu- του μεγαλύτερου εργοστασίου κατασκευής αμορτισέρ στον κόσμο.

Η KYB διαθέτει επίσης 3 εργοστάσια αμορτισέρ στην Ευρώπη που κατασκευάζουν για την αγορά aftermarket και τους κατασκευαστές οχημάτων, καθώς και ένα τελευταίας τεχνολογίας εργοστάσιο κατασκευής ελατηρίων. Πάνω από 3 εκατομμύρια τεμάχια από το στοκ της KYB αποθηκεύονται και διανέμονται μέσω των 9 υποκαταστημάτων σε όλη την Ευρώπη, με την παγκοσμίου επιπέδου ποιότητά να υποστηρίζεται από την παγκοσμίου ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών και την τεχνική υποστήριξη.

Δεδομένα:

  •     Πάνω από 1 εκατομμύριο αμορτισέρ κατασκευάστηκαν αυτή την εβδομάδα ως εργοστασιακά εξαρτήματα και aftermarket
  •     89 Βάσεις σε όλο τον κόσμο
  •     Η KYB είναι προμηθετής εργοστασιακών εξαρτημάτων για 1 στα 5 αυτοκίνητα στον κόσμο.
  •     4,500,000 τεμάχια στοκ σε όλο το ευρωπαϊκό δίκτυο αποθηκών
  •     Τα aftermarket προϊόντα της KYB τοποθετούνται σε ένα όχημα στην Ευρώπη κάθε δευτερόλεπτο.

Η ανάρτηση παίζει σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια του οχήματός σας.

1 στα 5 οχήματα που βγαίνουν από τις γραμμές παραγωγής παγκοσμίως διαθέτουν αμορτισέρ KYB – μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η KYB παρέχει την ίδια παγκοσμίου κλάσης ποιότητα και στα δικά σας ανταλλακτικά.

Η ανάρτηση ενός οχήματος αποτελείται από 3 εξαρτήματα, το ελαστικό, το ελατήριο και το αμορτισέρ. Και τα τρία εξαρτήματα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας για να διατηρείται η σωστή επαφή του ελαστικού με το δρόμο.

Μόλιες 1 φθαρμένο αμορτισέρ μπορεί να αυξήσει την απόσταση ακινητοποίησης του οχήματος ως και 2 μέτρα – αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ασφαλούς σταματήματος και σύγκρουσης με το εμπόδιο.

KYB Overview

‘Αλλοι κατασκευαστές αμορτισέρ