Η Monroe® Shocks and Struts, μια από τις πλέον σεβαστές μπράντες στις βιομηχανίες αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων, γιόρτασε την 100η της επέτειο το 2016 με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα προωθητικών ενεργειών, προγραμμάτων και άλλων ειδικών δραστηριοτήτων που σχεδιάστηκαν με σκοπό την υποστήριξη των χιλιάδων προμηθευτών εξαρτημάτων και υπηρεσιών και τα εκατομμύρια καταναλωτών παγκοσμίως που βασίζονται στα προϊόντα της Monroe. Τα αμορτισέρ Monroe, οι αντηρίδες και τα άλλα προϊόντα κατασκευάζονται από την Tenneco.

“Η Monroe είναι μία από τις λίγες μπράντες εξαρτημάτων αυτοκινήτων που έχουν καταφέρουν να παραμείνουν στο προσκήνιο τον τελευταίο αιώνα με το να είναι πρωτοποριακοί στις κατηγορίες προϊόντων τους,” είπε ο Corey Bartlett, πρόεδρος και CEO της Automotive Parts Headquarters, Inc. “Οι πελάτες μας, που έχουν ηγετική θέση ανάμεσα στους τοπικούς παρόχους υπηρεσιών για το αυτοκίνητο, προτείνουν με σιγουριά τα αμορτισέρ και τις αντηρίδες της Monroe για τα οχήματα των πελατών τους. Είμαστε περήφανοι συνεργάτες της Monroe και της εξαιρετικής ομάδας τους για πολλές δεκαετίες και ανυπομονούμε για ακόμη περισσότερες δεκαετίες συνεργασίας.”

Εκτός από την ισχυρή της παρουσία στην παγκόσμια αγορά aftermarket, η Tenneco είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εργοστασιακού τύπου εξαρτημάτων και συστημάτων ελέγχου κίνησης ανάρτησης στον κόσμο. Οι επαναστατικές ηλεκτρονικές τεχνολογίες έξυπνης ανάρτησης Monroe της Tenneco προσφέρουν στους κατασκευαστές οχημάτων μια μεγάλη γκάμα από επιλογές για τη ρύθμιση των συστημάτων ανάρτησης σε πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις και παρέχουν υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και άνεσης στους οδηγούς.

Δεδομένα:

  • Οι κατασκευαστές OE ζητούν από τους προμηθευτές να είναι έτοιμοι να παρέχουν προϊόντα σε κάθε σημείο του κόσμου. Η Monroe, ένας ηγετικός προμηθευτής OE, είναι καλά εξοπλισμένη ώστε να κάνει αυτό ακριβώς.
  • Με εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο, μπορούμε να προμηθεύουμε τους κατασκευαστές OE σε πάγκόσμια βάση. Έχουμε αναπτύξει ενσωματωμένες, ηλεκτρονικά συνδεδεμένες παγκόσμιες εγκαταστάσεις μηχανικής και κατασκευής.
  • Χρησιμοποιούμε προηγμένες δυνατότητες μηχανικής και ελέγχου για να παρέχουμε αξιοπιστία, αντοχή και απόδοση.
  • Οι μηχανικές δυνατότητές μας περιλαμβάνουν εξελιγμένο εξοπλισμό σχεδιασμού με υπολογιστή και εγκαταστάσεις δοκιμών.
  • Αυτά τα κέντρα πλήρους υποστήριξης μηχανικής και ανάπτυξης εκτείνονται σε πέντε ηπείρους και επιτρέπουν στη Monroe να φέρουν νέα προϊόντα και τεχνολογίες στην αγορά γρηγορότερα.

Παγκόσμια OE Ηγεσία. Σήμερα & Αύριο.

Με ένα δίκτυο από 14 προηγμένα κέντρα μηχανικής σε πέντε ηπείρους, η Tenneco είναι πρωτοπόρος στην τεχνολογία της αγοράς των εργοστασιακού τύπου εξαρτημάτων. Η Tenneco καλύπτει τεις ανάγκες των πελατών – μεταξύ αυτών των Volkswagen, General Motors, Ford, Toyota, Chrysler, Daimler, BMW, PSA Peugeot Citroen, Nissan και Shanghai Automotive (SAIC) – προσαρμόζοντας εξειδικευμένα την αίσθηση οδήγησης οποιουδήποτε οχήματος στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές.

Η MONROE με τις σειρές αμορτισέρ Reflex, Original, Adventure, προσφέρει προϊόντα που προσαρμόζονται σε στις απαιτήσεις κάθε οχήματος και οδηγού. Για σωστή και πλήρη επιδιόρθωση του συστήματος ανάρτησης, η MONROE, εκτός από τα αμορτισέρ, προσφέρει μια πλήρη γκάμα από ελατήρια, ρουλεμάν και προστατευτικών για αμορτισέρ.

Η MONROE racing είναι χορηγός του παγκοσμίου πρωταθλήματος WTCC, λαμβάνονται σημαντικές πληροφορίες για την ανάπτυξη προϊόντων για τις υπηρεσίες aftermarket.

100 Years MONROE

‘Αλλοι κατασκευαστές αμορτισέρ