Η VALEO Service είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ανταλλακτικών στο χώρο του αυτοκινήτου. Προσφέρει μια εκτεταμένη σειρά προϊόντων με ποιότητα εφάμιλλη σε αυτή της πρώτης τοποθέτησης που περιλαμβάνει από σετ συμπλέκτη και ψυγεία νερού έως ηλεκτρικά και ανταλλακτικά air-condition. Με τις καινοτόμες ιδέες και την πρωτοποριακή τεχνολογία που διαθέτει η VALEO ικανοποιεί απόλυτα κάθε ανάγκη.

Σήμερα η προσφορά της Valeo Service στην aftermarket αγορά αποτελείται από πάνω από 3,400 αριθμούς εξαρτημάτων (kit και εξαρτημάτων) που καλύπτουν 90% του συνόλου των ευρωπαϊκών αυτοκινήτων, με μεγάλη παρουσία εντός όλων των μεγάλων κατασκευαστών όπως οι Γάλλοι, Γερμανοί, Κορεάτες, Ιάπωνες και Ιταλοί κατασκευαστές

Οι πιο ισχυροί κινητήρες, οι μεγαλύτεροι αναλογίες και οι προδιαγραφές της διάρκειας ζωής έχουν οδηγήσει στην ανάπτυξη παρουσίαση πιο πολύπλοκων σχεδίων συμπλέκτη όπως ο Valeo SAT (Self Adjusting Technology). SAT είναι μια επαναστατική τεχνολογία της Valeo που χρησιμοποιεί μια αυτορυθμιζόμενη συσκευή αντιστάθμισης φθοράς στην πλάκα πίεσης, βελτιώνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής και την άνεση του πεντάλ. Η Valeo επίσης παρέχει την τεχνολογία αυτορύθμισης σε κατασκευαστές φορτηγών.

Ως προμηθευτής aftermarket λύσεων, οι μηχανικοί της Valeo έχουν σχεδιάσει ένα νέο κιτ συμπλέκτη που ονομάζεται HEC (High Efficiency Clutch) για να αντικαταστήσει τον αυτορυθμιζόμενο συμπλέκτη του ανταγωνισμού και να παρέχει πλήρη ικανοποίηση από πλευράς ποιότητας, αξιοπιστίας και αντοχής. Αυτό γίνεται με τη χρήση μιας βελτιωμένης κατασκευής καλύμματος και μιας επιφάνειας χαμηλής φθοράς (εύρος από 190 mm ως 260 mm), που είναι αποτελέσματα έρευνας ετών στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης της Valeo. Αυτή η λύση δεν απαιτεί εξειδικευμένα εργαλεία, κάτι το οποίο διευκολύνει τις εργασίες τοποθέτησης.

Discover Valeo

Όλοι οι κατασκευαστές