Ως ηγέτης στην κατασκευή εξαρτημάτων Original Equipment, η AISIN διαθέτει πάνω από 94.748 υπαλλήλους σε 192 σχετιζόμενες θυγατρικές παγκοσμίως, και είναι κατέχει την 5η θέση παγκοσμίως στους παρόχους OEM εξαρτημάτων.

Παγκοσμίως γνωστοί για την ποιότητα και την αξιοπιστία, οι συμπλέκτες AISIN κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς εξαρτημάτων που κατασκευάζονται και παραδίδονται στην Toyota. Αυτή η τεχνολογία ενσωματώνεται σε προϊόντα που παρέχονται σε άλλους κατασκευαστές ως Original Equipment. Εφαρμόζοντας αυτή τη γνώση και την εμπειρία που προέρχεται από την κατασκευή OE, τα Aftermarket εξαρτήματα της AISIN είναι εξίσου ποιοτικά και εξιόπιστα.

Τα κιτ συμπλέκτη της AISIN συνδυάζουν τα ιδανικά εξαρτήματα συμπλέκτη για να παρέχουν την βέλτιστη απόδοση της μετάδοσης κίνησης. Παρέχονταις την ιδανική μεταφορά ισχύος με ακριβή αίσθηση του πεντάλ, τα κιτ συμπλέκτη της AISIN ταιριάζουν πάντα με τα εργοστασιακά OE.#

Περιλαμβάνονται ρουλεμάν ποιότητας OE και εργαλείο ευθυγράμμισης ανάλογα με το όχημα, για απροβλημάτιστη εγκατάσταση

ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ

Το ρουλεμάν απελευθέρωσης είναι ένα ρουλεμάν στερεωμένο στον άξονα που εισέρχεται στο κιβώτιο, και μπορεί να κινείται κατά μήκος αυτού. Λειτουργεί όταν πατάτε το πεντάλ του συμπλέκτη κάνει το μηχανισμό του συμπλέκτη να λειτουργήσει, σταματώντας έτσι τη μετάδοση της ισχύος από τον κινητήρα προς τα γρανάζια.

ΚΑΛΥΜΜΑ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ

Χαρακτηριστικά:

  • Η διαδικασία “Hot Seating” της AISIN σταθεροποιεί την απόδοση του διαφραγματικού ελατηρίου.
  • Το κάλυμα τύπου Diaphragm Spring Turnover (DST) βελτιώνει την απελευθέρωση της πλάκας πίεσης.
  • Μεγαλύτερη δυνατότητα φόρτου, που επιτυγχάνεται με τον πλέον σύγχρονο σχεδιασμό, επιτρέπει την αύξηση της χρήσης του οχήματος.

ΔΙΣΚΟΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ

Χαρακτηριστικά:

  • Υψηλή ποιότητα, αντοχή στη θερμότητα και λιγότερο λείες επιφάνεις που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για να εξαρτήματα του συμπλέκτη.
  • Ο σχεδιασμός του ελατηρίου δίσκου της AISIN ενισχύει την απόδοση της εμπλοκής και απελευθέρωσης.
  • Τα επιπλέοντα ελαστικά προστατευτικά ή οι τύποι twin-hub εξασφαλίζουν χαμηλή ακαμψία στρέψης για τη μείωση του θορύβου, των κραδασμών και της τραχύτητας.

AISIN Company profile

Όλοι οι κατασκευαστές